Ivančica u potpunosti nadigrala goste!

POBJEĐEN SLOVENSKI TREĆELIGAŠ!

Ivančica igrala protiv najjače rangiranog protivnika!
U pripremnoj utakmici, Ivančica u potpunosti nadigrala ŠD VIDEM iz Slovenije!

41
Pripremna – seniori

Ivančica — Videm (SLO)

U zadnjoj pripremnoj utakmici  Ivančica je igrala protiv najjače rangiranog protivnika te je u čvrstoj  i dinamičnoj utakmici ostvarila visoku pobjedu rezultatom 4 : 1. Bila je to utakmica u kojoj su uigrani slovenski igrači od početka utakmice nametnuli vrlo jaki tempo te je naša obrana bila pod konstantnim pritiskom, a što je rezultiralo lijepom akcijom gostiju i pogotkom već u 17 minuti utakmice. U prvom poluvremenu koje je završilo minimalnim vodstvom gostiju veliki protivnik našim igračima bio je i vrlo jak vjetar koji nije dopuštao mirnu igru prema protivničkom golu.



U drugom poluvremenu, uz male taktičke promjene te s puno čvršćom i odgovornijom igrom, naši igrači polako preuzimaju inicijativu te počinju graditi vrlo opasne akcije prema protivničkom golu.  Nakon nekoliko odličnih udaraca i obrana gostujućeg vratara, Božak u 68 minuti postiže pogodak glavom za izjednačenje. Do kraja utakmice naši su igrači u potpunosti nadigrali goste, a smirena pas igra rezultirala je potpunom dominacijom, pri čemu su postignuta još tri pogotka,  Jerebič M. (71),  Vuković (83) i Gregur (89). U ovoj utakmici  nedostajao je kapetan T. Jagić, a šansu za igru dobili su svi igrači iz kadra za tu utakmicu.  Sastav: Andreić  ( Stolnik), Friščić (D. Jerebič), Vuglač (Vuković), D. Jagić, Loparić, Gregur, Ribić, Eršegović (Martinčević), Božak, Vrbanić (Kolarek), M. Jerebič (Piskač).



U ovim pripremama  od 5 tjedana, Ivančica je odigrala 5 pripremnih utakmica od kojih su 4 protivnika ciljano bila iz viših i jačih liga. Uz dva poraza, Rudar Mursko Srediče 0:4 i Polet (SMnM) 1:5  te uz neriješen rezultat protiv Sloge u Čakovcu  1:1, ostvarene su i dvije pobjede, Kašina 10:1 i Videm 4:1. Ukupno je u pripremnom periodu učestvovalo 23 igrača i manje-više svi su dobili priliku za nastup. Zadnja tri treninga, zdravstveno stanje i sprema igrača odrediti će konačni igrački kadar kao i prvu jedanaestoricu za nastavak prvenstva. Utakmica  14. kolo  1. ŽNL  Drava – Ivančica igra se u  Svetom Đurđu u subotu (16.03.) s početkom od 15,00 sati.




NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744