Sloboda Tužno 2:1 Ivančica Ivanec

LOŠA IGRA I PRVI PORAZ!

1. ŽNL Varaždin 18/19
NK Ivančica i dalje na 1. mjestu na tablici 1. ŽNL Varaždin.

U vrlo nervoznoj igri naši igrači su poraženi u utakmici koju nikako  nisu smjeli izgubiti. Domaćin, NK Sloboda Tužno osim velike borbenosti nije pokazala ništa posebno, ali za razliku od nas borili su se do krajnjih granica, bili su vrlo oštri, ometali su našu jalovu, nedorečenu i brzopletu igru u fazi napada te su iskoristili velike greške u našem zadnjem redu i iz te dvije jedine njihove prilike uspjeli su postići dva gola koji su im donijeli pobjedu.

Naši napadači dva puta su pogodili prečku, uprskali su brojne izgledne šanse pred vratima domaćina te su lošim i nepripremljenim udarcima tijekom čitave utakmice domaćem vrataru davali prilike da se iskaže.

Domaćin je do krajnjih granica koristio našu nervozu, a uz čvrste startove i brojna simuliranja da se što manje igra tijekom čitave utakmice vršen je i veliki pritisak na sudačku trojku koja nije reagirala  na upozorenja naše klupe i igrača da su domaćini namjerno podvalili i dvije neispravne lopte s kojima je odigran veći dio utakmice, a što je također bitno utjecalo na našu igru i na što će naš klub dati prigovor vodstvu lige.

Također vrijedi istaknuti  da je u 44. minuti poništen regularan pogodak NK Ivančice kojeg je postigao Gregur radi navodnog zaleđa u velikoj gužvi unutar 5 metara domaćina. Dok je istovremeno domaćinu Slobodi Tužno priznat pobjedonosni pogodak u 85 minuti iz očiglednog zaleđa, a sve navedeno dokazuje snimka utakmice. Unatoč svemu navedenom, nema opravdanja za lošu igru i poraz NK Ivančice.

Strijelac;  Božak (11 m).

Ocjene igrača;  Andreić 5, Friščić 5, Vuković 5 ( Vinceković od 55. min. 5 ), Loparić 5, D. Jagić 5, Gregur 5, Ribić 5, T. Jagić 5, Božak 5, Vrbanić 5 ( Vuglač od 55. min. 5 ), M. Jerebič 5 ( Eršegović od 71. min. 5 ).

U slijedećem kolu koje je na rasporedu u subotu, 20.04., u goste nam dolazi Sloboda ŠN iz Varaždina, utakmica se igra na gradskom igralištu od 16,30 sati.

 


NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744