Ivančica 1:1 Sloboda, Ivančica 5:0 Podravina, Ivančica 1:0 Varteks

Dvije pobjede i remi ekipe U9 na otvaranju proljetnog dijela sezone

Prva NL - Početnici (U11)
Odličan početak proljetne polusezone Škole nogometa NK Ivančice. Sljedeća utakmica igra se u subotu u Varaždinu protiv U9 ekipe NK Varaždin.

Ekipa U9 započela je proljetni dio prvenstva utakmicama protiv Slobode Varaždin, Podravine Ludbreg i Varteksa. Rezultat protiv ekipe Slobode bio je 1:1, a strijelac za nasu ekipu bio je Ivano Krizan. Protiv ekipe Podravine ostvarena je pobjeda od 5:0, strijelci su bili Filip Ravlić (2 gola), Filip Cahunek, Vito Levanic i Sven Vincek Harjac, a istakli su se i vratari Martin Borovec i Adrian Galic (obranjen penal). Protekle subote ostvarena je jos jedna pobjeda, protiv ekipe Varteksa rezultatom 1:0, strijelac je bio Jan Mendas. Sljedeća utakmica na rasporedu je u subotu u 11 sati u Varazdinu protiv ekipe NK Varazdin. Nasa ekipa je trenutno na trećem mjestu prvenstvene ljestvice.




NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744