Dođite na finale pionira NK Ivančice ove nedjelje u 13:45 sati u Vidovec.

NK Ivančica U-14 u finalu protiv Podravine

Ivančani pobijedili Varteks Varaždin
Nakon pobjede Varteksa, NK Ivančica U-14 u Vidovcu igra finalnu utakmicu protiv Podravine ove nedjelje, 11.02.2018..

Pioniri NK Ivančice Ivanec proteklog su vikenda u polufinalnoj utakmici, pod vodstvom trenera Miroslava Mendaša, pobijedili Varteks I na turniru Pan Givova Kup Vidovec 2018.. Utakmica je završila nerješenim rezultatom 2:2, te je slijedilo izvođenje penala u kojem je NK Ivančica bila bolja i pobijedila Varteks I 5:4.

Finalna utakmica Pionira, NK Ivančica – Podravina, dobne skupine U-14, odigrat će se ove nedjelje u 13:45 sati u sportskoj dvorani u Vidovcu. Pozivamo sve navijače da dođu u nedjelju u Vidovec i podrže NK Ivančicu na Pan-Givova KUP-u Vidovec 2018.


NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744