Pet pobjeda i tek jedan poraz.

Ekipa uzrasta U14 druga na jakom turniru u Prelogu

Pet pobjeda i tek jedan poraz!

Nogometni klub Mladost Komet iz Preloga bio je domaćin turnira u malom nogometu za mlađe dobne uzraste, na kojem je nastupilo oko 1000 mladih nogometaša.

Igralo se u šest kategorija, od najmanjih, šestogodišnjaka pa do onih u kategoriji U14, a prijavljene su bile ekipe iz Međimurske, Varaždinske, Koprivničko-križevačke, Krapinsko zagorske županije te iz Zagreba.

U konkurenciji 16 momčadi 14-godišnjaka, Ivančica je osvojila drugo mjesto.


Ivančani su u skupini pobijedili Slaven Belupo rezultatom 5:1, Slobodu Školu Nogometa rezultatom 4:1, te Školu nogometa Dinamo Zelenko boljim izvođenjem penala, nakon što je regularni dio utakmice zavvršio 0:0.

U četvrtfinalu Ivančica je bila bolja od Nogometnog centra Vidovec rezultatom 4:1, u polufinalu od Nogometne škole Jastrebarsko rezultatom 2:0, a u finalu je Škola nogometa Dinamo Zelenko pobijedila Ivančicu rezultatom 2:1 i tako uspjela doći do osvajanja turnira.



Za Ivančicu su nastupili: Dino Vlahek, Sven Hrgar, Dino Sanković, Petar Peharda, Patrik Kušen, koji je s 4 postignuta gola bio najbolji strijelac u redovima Ivančice, Gabriel Pavlina, Nino Harjač, Nikola Koren i Josip Đura.

Trener je Miroslav Mendaš.



NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744