HNS Središte sjever i ŽNS Varaždin

Treneri NK Ivančice na najvećem ovogodišnjem seminaru

Stručno usavršavanje
Kontinuirano stručno usavršavanje trenera NK Ivančice.

U ponedjeljak, 11.03.2019. godine, održan je seminar trenera “HNS Središta sjever i ŽNS Varaždin.”

Seminar se održao u varaždinskom restoranu “Fontana” a na događaju je prisustvovalo 220 trenera iz različitih klubova, a među kojima su bili i treneri  NK Ivančice.

Od niza predavača, na seminaru su svoje predavanje imali: nekadašnji trener NK Maribora, HNK Rijeke te sadašnji izbornik nogometne reprezentacije Slovenija, Matjaž Kek te Ivan Sertić, trener seniorske momčadi NK Slaven Belupa.

Seminaru su prisustvovali svi trener NK Ivančice: prof. Damir Friščić, Miroslav Mendaš, Ivica Cikač, Filip Šagij i Boris Rešetar.




NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744