1. ŽNL Varaždin

SENIORI KRENULI POBJEDOM!

Drava (SĐ) - Ivančica
Ivančica u 14. kolu uvjerljivo bolja, a u subotu 23.03. u goste joj dolazi Podravac-Kitro. 15. kolo igra se na gradskom stadionu u Ivancu s početkom od 15,00 sati.

U prvom proljetnom kolu teže nego što se je očekivalo naša seniorska momčad pobijedila je na vrućem terenu u Svetom Đurđu. Momčad Drave u utakmicu je ušla beskompromisno s ciljem da vodećoj Ivančici pruži što jači otpor pri čemu je u tome u većem dijelu prvog poluvremena  i uspijevala. U vrlo borbenoj i oštroj utakmici na izrazito neravnom i vrlo loše (namjerno) pripremljenom terenu koji je bio veliki problem za pas igru naša momčad taktički je odmah pritisnula domaćina i to je rezultiralo pogotkom  Jerebiča  već u samom otvaranju utakmice (3. min.).Odmah nakon našega vodstva jedna iz sredine ubačena lopta lošom reakcijom obrane završila je lijepim pogotkom domaćih za izjednačenje. Igrači Ivančice su u tim trenucima počeli iskazivati prenaglašenu nervozu a što je ubrzo rezultiralo udarcem s 11 metara za Dravu nakon nesmotrenog starta našega vratara mada je dojam da je jedanaesterac bio dosuđen nepravilno obzirom da je naš vratar prvi stigao do lopte  a domaći igrač se zaletio u njega, no naš vratar izvrsnom obranom ipak nije dopustio  vodstvo domaćinu te je to malo smirilo naše igrače koji su se počeli privikavati i na loš teren pa su počeli učestalo  prijetiti vrlo sigurnom domaćem vrataru.  U 35. minuti nakon lijepe akcije  radi malog zaleđa unutar šesnaesterca poništen je pogodak Greguru. Domaći igrači konstantno  su pritiskali suca učestalim prigovaranjem , igrali su na rubu kartona i na sve moguće načine su sprečavali našu igru. Ipak u zadnjim trenucima prvog poluvremena brzom, odličnom akcijom  Jerebič  je uposlio Gregura koji je oštrim udarcem s 10-tak metara postigao izrazito lijep pogodak za naše potpuno zasluženo vodstvo.U drugom poluvremenu promijenjena je taktika igre pri čemu se je krenulo sa dva napadača, u igru je ušao Vuković naša momčad se je smirila i to je rezultiralo puno sigurnijom , odgovornijom i kvalitetnijom igrom te brojnim opasnim akcijama pred domaćim vratima. Božak koji je ubačen na mjesto druge špice uz Jerebiča došao je tada potpuno do izražaja te je postigao dva prelijepa pogotka nakon odličnih dodavanja Ribića i Gregura. Domaći igrači sve više su ostajali bez snage te više nisu mogli pratiti kvalitetu i brzinu naših igrača pa su na kraju ipak morali sportski priznati svoj ipak podnošljivo visoki  poraz.

Sastav i ocjene trenera:  Andreić 7, Friščić 6 (Martinčević od 85. min -), Vuglač 5,5 ( Vuković od 46. min 6), Loparić 6, T. Jagić 5,5, Ribić 6, Gregur 6,5, Vrbanić 5,5 (Kolarek od 70. min 5,5), Eršegović 5,5 (D. Jerebič od 80. min -), Božak 8, M. Jerebič 6,5.

U slijedećem kolu koje je na rasporedu u subotu,23.03., u goste nam dolazi Podravac-Kitro. Utakmica se igra na gradskom igralištu u Ivancu s početkom od 15,00 sati.NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744