Nakon sjajnog uspjeha i osvajanja titule prvaka u prethodnoj sezoni započele su pripreme seniora za nastup u 4 HNL.

Na prozivku se je odazvalo 17 igrača seniorsko-juniorske momčadi od ukupno njih 25 koji će za sada konkurirati za nastupe u seniorskoj i juniorskoj momčadi. Svi igrači koji nisu bili na prozivci trenutno su na godišnjim odmorima te će se priključiti momčadi u slijedećih 10-tak dana. Obzirom da prvenstvo počinje tek 24.08., biti će dovoljno vremena da se svi igrači iz kadra koji nisu bili na prozivci pripreme dovoljno kvalitetno za uspješne nastupe. Svi igrači iz prethodne sezone ostali su u klubu a kao prvo pojačanje za naš klub je potpisao odlični napadač Marko Žuliček koji je došao iz NK Vinica te je iz Slobode ŠN vraćen vrlo talentirani mladi vratar Mateo Videc.
Prozivku je izvršio sportski direktor i prošlogodišnji trener D. Friščić te je igrače izvjestio da će njihov trener u slijedećoj sezoni biti Ivica Jagetić koji će imati pomoćnike za kondiciju i vratare. Nakon sportskog direktora igračima se je obratio dopredsjednik kluba D. Gašparić koji je igračima i novom treneru zaželio puno uspjeha te je rekao kako će uprava osigurati sve potrebno za uspješan nastup u kvalitetnoj 4. HNL. Kompletne pripreme biti će obavljene na gradskom igralištu te u brdima okolice Ivanca. Do početka prvenstva uz brojne treninge predviđene su i 4 jake pripremne utakmice te je planirano da će se odigrati 1.i 2. kolo kupa. Prva pripremna utakmica na rasporedu je već ove nedjelje 21.07., a igra se protiv vrlo kvalitetne momčadi Polet u Tuhovcu. Utakmica se igra na mjesnom igralištu s početkom od 18,00 sati.


NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744