Seniorska utakmica Ivančica – Jalžabet, danas u 17h

Danas, 31. kolovoza, seniori Ivančice na domaćem terenu u Ivancu ugostiti će momčad iz Jalžabeta. Utakmica počinje u 17 sati na ivanečkom stadionu.

Nakon sjajnog 1. kola prvenstva 4. NL ČK-VŽ 2019/2020 u kojem je Ivančica potopila Slogu u Čakovcu sa 5 pogodaka (rez. 2:5), Ivančica dočekuje ekipu iz Jalžabeta koja je također u 1. kolu  pobijedila Omladinac (NSR) 4:1.

Jalžabet je drugi na tablici i bori se protiv Ivančice koja trenutno  drži 1. mjesto sa istim brojem bodova, ali većom gol razlikom.

Biti će to sjajna derbi utakmica u kojoj igrači Ivančice pozivaju publiku da dođe i bude njihov dvanaesti igrač. S obzirom da se utakmica igra u subotu, očekuje se veliki odaziv navijača i ljubitelja nogometa iz drugih klubova.

 


NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744