Novi Marof - Ivančica

Visoka pobjeda ekipe U-9 u prvome kolu prvenstva

Škola nogometa
Ekipa djece U-9 NK Ivančice zabili 8 golova u Novom Marofu.

U prvome kolu Županijske lige pred natjecatelja u Novome Marofu sučelili su se prošlogodišnji prvak (NK Novi Marof) i viceprvak (NK Ivančica Ivanec). Uspješnija je bila ekipa NK Ivančice rezultatom 8:2. Ivančani su poveli u 2. minuti pogotkom Ivana Križana, da bi domaćini izjednačili u 6. minuti. Nakon toga pobjedu Ivančice osigurali su Patrik Prekupec sa dva pogotka, Vito Županić sa dva pogotka, Juraj Martinčević i Damjan Borovec sa po jednim i Ivano Križan sa još jednim pogotkom. U posljednjoj minuti domaćini su smanjili na konačnih 8:2. Za NK Ivančicu su u navedenoj utakmici nastupili:

 

Lovro Pintarić

Andro Gotal

Juraj Martinčević

Jan Videc

Tin Slivar

Vito Županić

Ivano Križan

Sven Vincek Harjač

Maksim Putar

Damjan Borovec

Cristiano Habek

Patrik Prekupec

Karlo Sever

Marko Ribić

Radi bolesti nisu nastupili Adrian Hranić i Šimun Čavlek, a u nadolazećim prvenstvenim utakmicama nastupat će i Niko Bencek, Roko Kuća, Lovro Bošković, Erald Iseni i Tin Sambolec.


NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744