U9 selekcija škole nogometa NK Ivančica odlična u Murskoj Soboti

Ivančica s dvije U9 ekipe na turniru u Murskoj Soboti

Trener: Filip Šagij
nogomet-u9-ivančica-mursko-središće-20-1-2
nogomet-u9-ivančica-mursko-središće-20-1-3
Dobar nastup mladih ivanečkih nogometaša. Svijetloplavi četvrti, Plavi ‘dogurali’ do polufinala

Murska Sobota – Nogometaši Ivančice dobi do 9 godina s dvije su ekipe, plavi i svijetloplavi, pod vodstvom trenera Filipa Šagija sudjelovali na turniru “Čarda kup” u Murskoj Soboti .

Svijetloplavi su nakon pobjede nad ekipom Tišina s 3:0, poraza od Vipoll Veržeja 1:2 i Čarde 0:1, u četvrtfinalu bili bolji od Radenske Slatina s 2:0 i ušli u samu završnicu, odnosno u polufinale.

Tu su izgubili od Mure 1 rezultatom 1:5, a u borbi za treće mjesto bolja od Ivančice Svijetloplavih bila je Mura 2 s 1:0.

Ekipa Ivančica Plavi u Skupini je pobijedila Kemu Puconci s 4:0, remizirala s Planika Turnišče 1:1, izgubila od Mure 0:1, a turnir završila četvrtfinalnim porazom od Vipoll Veržeja s 1:2.

Nastupili su Karlo Sever i Dino Kolar vratari, te igrači Sven Vincek Harjač, Lovro Pintarić, Adrian Hranić, Patrik Prekupec, Vito Županić, Cristiano Habek, Andro Gotal, Ivano Križan, Juraj Martinčević, Damjan Borovec, Tin Slivar, Jan Videc, Maksim Putar i Erald Iseni.

Preuzeto sa: eivanec.com




NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744