U13 selekcija Škole nogometa NK Ivančice na turniru u Prelogu.

Selekcija U13 Ivančice druga na jakom turniru u Prelogu

Trener: Ivica Cikač
U konkurenciji 25 timova od Ivančice bolji samo Slaven Belupo.

Prelog – U konkurenciji 25 momčadi, 13-godišnjaci Ivančice osvojili su drugo mjesto na jakom turniru u Prelogu, kojeg je organizirala tamošnja Mladost Komet.


U skupini je Ivančica pobijedila Školu nogometa Dinamo Zelenko 2 s 1:0 golom Matije Juga, istim rezultatom pobijeđena je i Sloboda Škola Nogometa 1, strijelac pobjedničkog gola bio je Roko Lončar, da bi u trećem susretu Ivančani slavili i nad čakovečkom Slogom, rezultatom 2:0, golovima Roka Lončara i Tea Martinčevića.

Nakon odigranih susreta po skupinama Ivančica je na tablici uspješnosti bila 3., čime je ušla u četvrtfinale bez dodatnog razigravanja.

U četvrtfinalu je Ivančica još jednom pobijedila čakovečku Slogu, ovoga puta s 4:1, uz hat-trick Tea Martinčevića i jedan gol Davida Varge, da bi u polufinalu bila bolja od mađarske ekipe Pécsi Vasutas Sportkör 1 s 4:3 nakon izvođenja kaznenih udaraca i regularnih 1:1, uz gol Matije Juga.


U finalnoj utakmici bolji od Ivančice bio je Slaven Belupo rezultatom 3:1, dok je treće mjesto pripalo Mađarima Pécsi Vasutas Sportkör.

Najbolji strijelac turnira s 5 golova bio je donedavni igrač Ivančice Nikola Ravlić, koji je nastupio za Sloboda Školu Nogometa, jedan manje zabio je Teo Martinčević.

Nagrade najboljim pojedinciam i timovima uručio je gradonačelnik Preloga Ljubomir Kolarek.

Preuzeto sa: eivanec.com




NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744