Turnir u Podvincima i Prelogu

Dva treća mjesta za 11-godišnjake Ivančice

Trener: Jasmin Kokotec
Nogometaši Ivančice dobnog uzrasta do 11 godina, proteklog vikenda sudjelovali su na turnirima u slovenskim Podvincima, te u Prelogu i na oba osvojili treće mjesta.

U subotu su u Podvincima, nakon osvojenog drugog mjesta u skupini od 6 ekipa, u polufinalu poraženi od NK Maribor Tabor rezultatom 2:0, da bi u utakmici za 3.mjesto pobjedili Aluvar Gancani s 4:2.

Pobjednik turnira je Aluminij, koji je u finalu bio bolji od Maribor Tabora rezultatom 2:1.

Za Ivančicu su igrali Adrian Galić, Leon Glasnović, Filip Cahunek, Alen Kunalić, Martin Korpar, Davor Putarek i Ivan Surjak.

U nedjelju su na turniru u Prelogu također osvojili 3. mjesto, i to nakon što su u polufinalu izgubili od ekipe Varaždin Narančasti rezultatom 4:1, da bi potom u srazu za 3. mjesto pobjedili ŠN Međimurje boljim izvođenjem kaznenih udaraca s 3:2.

Pobjednik turnira je ekipa Varaždin Plavi, a druga je Varaždin Narančasti.

Ivančica je igrala u sastavu Adrian Galic, Luka Golub, Dino Kunalic, Leo Habek, Jakov Breznjak, Ivan Surjak, Noa Kucej, Rubin Brezovec, Vito Mesec.

Na oba turnira vodio ih je trener Jasmin Kokotec.

Preuzeto sa: eivanec.com




NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744