NK Ivančica nezaustavljivo krenula prema vrhu tablice!

NK-Ivančica
Ivančica na 5. mjestu na tablici!

Sa 4 pogotka, nogometaši Ivančice danas su u Gojancu savladali Plitvicu rezultatom 2:4 u odgođenoj utakmici 10. kola Četvrte nogometne lige Čakovec – Varaždin. Nova pobjeda u zaostaloj utakmici protiv Plitvice u Gojancu, dokazuje kvalitetu igrača i odličnu strategiju trenera Rade Hercega i uprave kluba.

      Gregur Invest logo

Nakon 13. kola, Ivančica se pozicionirala na 5. mjestu na tablici s 22 boda, koliko ima i četvrti Nedeljanec, a vodeća je Bednja Beletinec s 33 boda.

Generali - sponzor NK Ivančice

Za Ivančicu su pogotke postigli Dominik Božak, Patrik Varga, Leon Gregur i Darko Jagić, a za domaćine Jošua Horvat i Antonio Horvatić.


NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744