Pripremna utakimca na umjetnoj travi

ODLIČNA PRIPREMNA UTAKMICA

TONDACH - IVANČICA IVANEC; 4:4
Pripremna utakmica Seniora NK Ivančice i TONDACH-a iz Bedekovčine na umjetnoj travi u Žerjavincu kod Zagreba, završila izjednačenim rezultatom 4:4.

Nakon velikih peripetija s vremenskim uvjetima tijekom mjeseca veljače, zbog čega su našim seniorima otpale čak tri utakmice, konačno je odigrana prva pripremna utakmica uoči početka proljetnog dijela prvenstva koje započinje 25.03., gostovanjem u Lepoglavi. Jesenski prvak 1. ŽNL Krapinsko-Zagorske županije TONDACH iz Bedekovčine bio je protivnik našim igračima u noćnoj utakmici ( 20,00 ) na vrlo kvalitetnoj umjetnoj travi u Žerjavincu kod Zagreba. Nakon odlične utakmice u kojoj je naša momčad dominirala u najvećem dijelu utakmice, a naročito u prvom poluvremenu koje je dobiveno rezultatom 2-1, konačan rezultat bio je 4-4. Pogotke za našu momčad postigli su Habek, Mendaš, Magdić i Gregur. Ivančica je nastupila u slijedećem sastavu; ANDREIĆ, KLAS, VINCEKOVIĆ, VUGLAČ, VUKOVIĆ, GREGUR, T. JAGIĆ, MENDAŠ, HABEK, D. JAGIĆ i MAGDIĆ. U drugom poluvremenu priliku za igru dobila je većina juniora i kadeta; VIDEC, FRIŠČIĆ, KRIŽANEC, BOCHL, PISKAČ, BOTKOVIĆ, M. HEHET, A. HEHET. Slijedeća utakmica trebala bi biti odigrana iduće subote (17.03.) protiv NK Sloboda (T) na terenu izvan Ivanca.


NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744