Mladost Šemovec - Ivančica Ivanec; 1:2

Slatka pobjeda u Šemovcu

Rezultati 19. kola 1. ŽNL Varaždin 17/18
NK Ivančica
Pobjeda Ivančice protiv Mladosti u Šemovcu rezultatom 1:2. Ivančica na 3. mjestu u 1. ŽNL ligi.

Nakon sigurne pobjede u prošlom kolu protiv NK Obreš rezultatom 2:0, slijedilo je gostovanje kod nezgodnog protivnika u Šemovcu. U ovoj utakmici NK Ivančica nastupila je bez 3 standardna igrača D. Jagić, Ivana i Josipa Vukovića što je dodatno otežavalo ovu utakmicu, a u 35 minuti teren je napustio povrijeđeni M. Mendaš.

Unatoč svemu, Ivančica je odigrala vrlo kvalitetnu utakmicu. Nakon poništenog pogotka L. Gregura i uz promašene 2 čiste prilike Mendaša i Magdića, slijedio je odličan prodor A. Križanca i velemajstorski pogodak mladog M. Piskača za 1:0. Tim rezultatom završilo je prvo poluvrijeme.

U drugom poluvremenu domaćini su izvršili veliki pritisak na NK Ivančicu i sudačku trojku te je to rezultiralo dosuđenim udarcem sa 11 metara u 67 minuti utakmice. Nakon izjednačujućeg pogotka iz jedanaesterca, kapetan NK Ivančice Tomislav Jagić, prebačen je u napad te je u 81 minuti postigao prekrasan pogodak koji je donio pobjedu i nova 3 boda NK Ivančici Ivanec.

Bila je to vrlo burna i napeta utakmica u kojoj su isključena 2 domaća igrača Mladosti iz Šemovca i jedan igrač NK Ivančice (L. Gregur). U slijedećem, 20. kolu Ivančica igra na domaćem terenu protiv NK Rudar 47 iz Ladanja Donjeg. Utakmica je na rasporedu u nedjelju 6.5.2018. u 17:00 sati.

Rezultati 19. kola 1. ŽNL Varaždin 17/18

Polet (T) – Lepoglava 3:0
Zadrugar – Mladost (M) 0:2
Plitvica (S) – Polet (C) 0:1
Rudar 47 – Dubravka-Zagorac 0:4
Mladost (Š) – Ivančica 1:2
Obreš – Drava 7:5
Budućnost – Podravac Kitro 0:0

Utakmice na rasporedu u 20. kolu 1. ŽNL Varaždin 17/18

Lepoglava – Budućnost
Podravac Kitro – Obreš
Drava – Mladost (Š)
Ivančica – Rudar 47
Dubravka-Zagorac – Plitvica (S)
Polet (C) – Zadrugar
Mladost (M) – Polet (T)

NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744