Podravina - Ivančica

U-11 selekcija NK Ivančice nadigrala Podravinu, ali izgubili zbog nekorektnog suđenja

10. kolo 1. NL – Početnici (U-11), 18/19
Spomenimo konačno i nekorektno suđenje, koji je stalan problem NK Ivančice, posebno na gostujućim utakmicama!

U utakmici 10. kola prve NL  HNS Središta Sjever, U-11 početnici NK Ivančice upisali su poraz u utakmici protiv momčadi NK Podravine iz Ludbrega. Utakmica je završila pobjedom ludbrežana rezultatom 3 – 0, poluvrijeme 0 – 0.


Susret se odigrao pred sedamdesetak gledatelja, mahom roditelja djece koji su zdušno navijali i pratili svaki potez naših najmlađih nogometaša. Mladi ivanečki nogometaši odlično su ušli u susret, te su u prvom poluvremenu imali nekoliko izvrsnih situacija koje nisu uspjeli pretvoriti u pogodak, a među kojima se ističe nerealizirani kazneni udarac.


U drugom poluvremenu  igra je bila nešto drugačija jer po vrlo lošem terenu bolje su se snašli domaći igrači koji su u tom periodu uspjeli postići tri pogotka te osvojiti tri boda u Ludbregu.

Spomenimo konačno i suđenje, koji je stalan problem NK Ivančice, posebno na gostujućim utakmicama gdje sudac, konstantno u trenucima kada se utakmica ‘lomi’, sve svoje odluke donosi u korist domaćih momčadi. Nažalost ovom problemu svjedoče svi mlađi uzrasti kluba.

Spomenimo za kraj kako su za U13 naše ekipe nastupili Adam Gašparić, Dino Kunalić, Leo Habek, Noa Kučej, Luka Golub, Dominik Pavlina, Jakov Brežnjak, Luka Baniček, Ivan Surjak, Leon Glasnović, Leon Đura, David Rogina, Sandro Strelec, Petar Hojsak i Filip Kokotec.

Sljedeću utakmicu početnici Ivančice igraju na domaćem terenu protiv Varaždina koji je na 1. mjestu na tablici. Utakmica je na rasporedu u subotu, 03.11.2018. godine u 10:00 sati i to je ujedno i posljednja utakmica jesenskog dijela sezone.


Rezultati 10. kola, 1. NL – POČETNICI (U-11) 18/19

Ludbreg Podravina – Ivančica 3:0
Varaždin Varaždin – Bjelovar 5:2
Čakovec Međimurje – Slaven Belupo 0:2
Koprivnica Koprivnica – NŠ Međimurje-Čakovec 1:0
Ždralovi Mladost – Radnik Križevci 3:2
Varaždin Varteks – Rudar 5:2

Prva NL – Početnici (U-11)



NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744