Da li je Ivančica spremna za 4. ligu?

POLET (SMnM) U IVANCU

Subota, 2. 3. u 15,00 sati na gradskom stadionu!
Prva javna prijateljska (pripremna) utakmica na gradskom igralištu!

Nakon tri trening utakmice (Rudar Mursko Središče, Sloga Čakovec  i Kašina) gdje su isprobani skoro svi  igrači (njih 22) te se stoga u tim utakmicama igralo sa kombiniranim sastavima, ove će subote u Ivancu biti odigrana prva javna prijateljska (pripremna) utakmica u kojoj se očekuje da će u većem dijelu utakmice igrati najjača postava našega kluba sa svim novim igračima koji su stigli u zimskom prijelaznom roku.



Za tu utakmicu odabrana je momčad NK POLET iz Svetog Martina na Muri, jedna od najjačih momčadi na sjeveru Hrvatske, za koju igra niz sjajnih igrača među kojima je i naš odlični bivši igrač Alen Herceg.

Trener  NK Ivančica  D. Friščić za tu utakmicu od 24 igrača koji prolaze pripreme, odabrao slijedećih 18 igrača:  Andreić, Stolnik, Friščić, Loparić, Vuković, Gregur, Ribić, Eršegović,  D. Jagić, T. Jagić, M. Jerebič, Božak, Vrbanić, Vuglač, Piskač, D. Jerebič, Kolarek i Martinčević.   

 

Trener gostiju M.Kovačević (prošlogodišnji trener NK Varaždina) također je najavio najjaču postavu, jer njima ova utakmica zapravo predstavlja generalnu probu za početak prvenstva (9.3).

Utakmicu je na rasporedu  ove subote (02.03.) s početkom od 15,00 sati.

Dođite i podržite naše dečke u pretposljednjoj pripremnoj utakmici.



NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744