Ove subote igra se pripremna utakmica: NK IVANČICA - ŠD VIDEM (SI)

U IVANCU GOSTUJE SLOVENSKI TREĆELIGAŠ!

Pripreme za nastavak 1. ŽNL Varaždin
Pripremna i prijateljska utakmica: NK IVANČICA - ŠD VIDEM (SI)

U zadnjoj pripremnoj (međunarodnoj) utakmici na gradskom igralištu u Ivancu, gost našega kluba biti će ŠD VIDEM Pri Ptuju.

Radi se o odličnoj slovenskoj momčadi koja se bori za ulazak u 2. SNL s obzirom da je jesenski doprvak 3. SNL-SJEVER. Za taj klub zadnjih godina igra ili je igralo dosta naših igrača (Murić, Škvarić, Kostanjevec, Božak, Žuliček), a upravo se je u neto završenom zimskom prijelaznom roku iz tog kluba, u naše redove, vratio Dominik Božak.

Generali - sponzor NK Ivančice        

Nakon snažnog Poleta (SMnM) koji je gostovao prošle subote, ivanečka publika opet ima priliku vidjeti odličan nogomet, dva kvalitetna suparnička tima, s tim više da bi u toj utakmici igrači ivančice trebali pokazati koliko spremni ulaze u proljetni dio prvenstva, bez obzira što je subotnji gost dva ranga više.

Za tu utakmicu pozvani su slijedeći igrači; ANDREIĆ, STOLNIK, FRIŠČIĆ, VUGLAČ, LOPARIĆ, D. JAGIĆ, RIBIĆ, GREGUR, T. JAGIĆ, BOŽAK, M. JEREBIČ, D. JEREBIČ, VRBANIĆ, ERŠEGOVIĆ, VUKOVIĆ, KOLAREK, PISKAČ, MARTINČEVIĆ.

Utakmica se igra u subotu s početkom od 15,00 sati na gradskom stadionu u Ivancu.
NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744