Remi seniora, pobjede djece U-12

Seniori NK Ivančice Ivanec remizirali s NK Podravac

Proteklog su vikenda seniori remizirali na gostovanju kod ekipe Podravca rezultatom 2:2. Strijelci za našu ekipu bili su Ivan Geček i Leon Gregur. Usprkos remiju, zadržano je prvo mjesto 1. ŽNL Varaždin, koje sada sa istim brojem bodova dijelimo upravo sa protivnikom u sljedećem kolu, ekipom NK Bednje Beletinec. Utakmica se igra u nedjelju 18.9.2016. u 16:30.

“Nakon lokalnog derbija između Ivančana i Lepoglavčana poslije punih 29 godina, ljubitelji nogometa u Ivancu ove nedjelje opet imaju nogometnu poslasticu, jer se u 5. kolu 1. ŽNL u prvom pravom derbiju jeseni sastaju dosad jedine neporažene i dvije najkvalitetnije momčadi, vodeća Ivančica i drugoplasirana Bednja iz Beletinca.

Obje momčadi imaju po dvije pobjede i jednu neriješenu utakmicu uz izvrsnu gol razliku tako da će ta utakmica najvjerojatnije pobjednika usmjeriti prema tituli jesenskog prvaka bez obzira što je u nogometu sve moguće i što je do kraja prvenstva još punih 8 kola. U Ivancu izuzetno respektiraju goste koje predvodi najbolji napadač lige s prvoligaškim pedigreom Ante Kulji uz još nekoliko izuzetno kvalitetnih igrača ( Brlenić, Daševci, Ivančić, Hrebak… ) no vjeruju u svoju mladu momčad koja će na domaćem travnjaku pred svojim ove jeseni sve brojnijim navijačima zasigurno učiniti sve da dokaže svoju kvalitetu i da se odvoji od direktnog konkurenta za vrh.

Ivančani također imaju niz vrlo kvalitetnih igrača koje predvodi mladi kapetan Tomislav Jagić ( Žuliček, Knez, Vuković, Kostanjevec, Loparić, Gregur, Kolarek, D. Jagić… ) te će ljubitelji nogometa zasigurno moći uživati u vrlo kvalitetnoj utakmici dva izjednačena protivnika. Domaćini očekuju da će navijači oba kluba ponovno u Ivancu popuniti tribinu jer nema baš puno prigoda da se sastaju tako po imenima kvalitetne momčadi. ” Izvor: eVaraždin

Proteklog su vikenda sve tri ekipe pionira upisale pobjede protiv vršnjaka iz Mladosti iz Ždralova. Ekipa u-10 pobijedila je 2:0 uz dva pogotka Davida Varge. Ekipa u-12 prikazala je odličnu igru i ostvarila visoku pobjedu 4:0 uz dva pogotka Patrika Kušena i po jedan pogodak Nine Harjača i Svena Hrgara. Ekipa u-14 upisala je pobjedu 1:0, pogodak je zabio Mateo Culjak.

U sljedećem kolu, u subotu 17.9., naši pioniri odlaze na gostovanje kod ekipe NK Koprivnice.

Ekipa veterana na domaćem je terenu remizirala s ekipom Lepoglave rezultatom 0:0.


NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744