NK Ivančica među najboljima na turniru u Sloveniji

U-9 TREĆI NA JAKOM TURNIRU U RADENCIMA

Dominik Pavlina najbolji strijelac i igrač turnira
U-9 ekipa NK Ivančice Ivanec u Sloveniji, na turniru u Radencima, osvojila 3. mjesto.
Selekcija U-9 NK Ivančice, praćena od strane brojnih roditelja kao jedina ekipa izvan Slovenije, nastupila je na vrlo jakom pozivnom turniru u Radencima, gdje je u konkurenciji od 15 odličnih slovenskih momčadi zauzela respektabilno 3. mjesto.

Od šest odigranih utakmica postignute su 4 pobjede, jedna neodlučena utakmica te samo jedan poraz i to u polufinalu od domaćina i kasnijeg prvaka NK Slatina.

Rezultati:
NK RAKIČAN – NK IVANČICA          0 – 2 ( Pavlina, Brežnjak )

KMN BENEDIKT – NK IVANČICA   0 – 9 ( Pavlina 4, Habek 3, Kučej 1, Mesec 1 )

NK MARIBOR – NK IVANČICA        1 – 1 ( Pavlina )

1/4 NK GANČANI – NK IVANČICA 0 – 1 ( Poljak )

1/2 NK SLATINA – NK IVANČICA 3 – 0

za 3. mj. ŠKOFJA LOKA – NK IVANČICA 1 – 2 ( Habek, Brežnjak )

Za najboljeg igrača turnira proglašen je naš Dominik Pavlina koji je, unatoč iscrpljenosti uzrokovanoj jakoj cjelo – tjednoj virozi i koju je prebrodio uoči samog početka ovoga turnira, oduševio kako organizatore tako i brojnu slovensku publiku. Dominik Pavlina je sa 6 postignutih golova bio i najbolji strijelac turnira zajedno s igračem iz pobjedničke momčadi koja je u atraktivnom i bučnom finalu pobijedila ŠN Mura iz Murske Sobote rezultatom 2 – 1.

Strijelci: Pavlina 6, Habek 4, Brežnjak 2, Kučej, Mesec i Poljak po 1 pogodak.

Sastav NK Ivančica Ivanec: Gašparić, Galić, Habek, Poljak, Pavlina, Kučej, Brežnjak, Mesec, Glasnović, Cahunek, Surjak, Golub. Trener, D. Belcar.

Sutra će biti objavljene snimke svih utakmica sa turnira.




NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744