U9 Eurochampionship 2018

Rezerviran smještaj za našu U9 selekciju u Salzburgu

NK Ivančica u Europi
Danas je u 7 Days Premium Hotelu rezerviran smještaj za djecu i roditelje koji 22.06.2018. putuju u Salzburg na U9 Eurochampionship

Pripreme za U9 Eurochampionship 2018 u Salzburgu, na kojem će nastupiti djeca NK Ivančice, odvijaju se prema planu. Danas je u 7 Days Premium Hotelu rezerviran smještaj za djecu i roditelje koji 22.06.2018. putuju u Salzburg. Tamo će se 2 dana natjecati sa najjačim europskim nogometnim klubovima. Djeca s nestrpljenjem čekaju dan polaska i “žive za taj dan”. U klubu se prikupljaju donacije kojima se želi djeci omogućiti boravak i nastup, a roditelji i članovi uprave kluba plaćaju sami sve svoje troškove boravka u Salzburgu. Donacije se mogu uplatiti na račun NK Ivančice za pokrivanje troškova putovanja i boravka u Salzburgu od 22. – 24.6.2018. Prvenstvo će se u Hrvatskoj i Europi moći pratiti direktnim video prijenosom putem Interneta.

Stadion na kojem će se odigrati U9 Eurochampionship 2018 u Salzburgu:



Na U9 Europskom prvenstvu u Salzburgu nastupiti će 68 klubova, 800 djece i 18 nacija, a među njima su:  NK IVANČICA IVANEC, AJAX AMSTERDAM, JUVENTUS TORINO, SPORTING LISABON, MANCESTER CITY, DINAMO ZAGREB, EVERTON LONDON, RAPID BEČ, CFR CLUJ (Rumunjska), BANIK OSTRAVA, REB BULL SALZBURG, LOKOMOTIVA ZAGREB, SPARTA PRAG, STURM GRAZ, ŽILINA, ADMIRA WACKER i drugi europski klubovi.

Hotel u kojem će biti smješteni naši najmlađi nogometaši:



NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744