Polet Tuhovec 0:3 Ivančica Ivanec

Pobjeda u derbiju kola!
Ivančica - Sloboda Varaždin 20.04.2019

1. ŽNL Varaždin 18/19
Polet iz Tuhovca oduševio borbenošću i fair play-om, a NK Ivančica igrom. Ivančica i dalje drži prvo mjesto na tablici sa 9 bodova prednosti. Iduće subote u Ivanec nam dolazi Mladost iz Margečana.

Na teškom gostovanju u Tuhovcu seniorska momčad NK Ivančice odličnom igrom ostvarila je vrlo važnu pobjedu nad četvrto plasiranim Poletom.  Naši domaćini (Polet iz Tuhovca), na krilima visoke pobjede u prethodnom kolu, nadali su se da će uspjeti nadigrati i naše dečke te su u utakmicu krenuli vrlo odlučno, bodreni od svojih brojnih navijača. Nakon početnog pritiska i manjih grešaka u našem zadnjem redu, naša momčad vrlo je brzo preuzela inicijativu te je mirnom i odgovornom igrom primiren dobar domaćin.


Generali - sponzor NK Ivančice     

Kruna takve igre bila je izvrsna kontra pred kraj prvog poluvremena (Božak) koju je iskoristio T. Jagić postigavši vrlo lijep pogodak, nakon sprinta s loptom s vlastite polovice terena. U drugom dijelu utakmice, nakon nekih promjena u sastavu, naši su igrači u potpunosti dotukli domaćine te su postignuta još dva pogotka nakon odličnih asistencija Božaka, pogotke su postigli Friščić i svoj drugi T. Jagić. O igri naše momčadi govori činjenica da je uvjerljivo najbolji domaći igrač bio njihov sjajni vratar koji je obranio niz teških udaraca naših igrača, a vodeći strijelac lige, inače sjajni Bartolec, sigurno se još danas pita dali je bio na toj utakmici. Ovom prigodom treba pohvaliti izuzetnu korektnost domaće momčadi, uprave, a nadasve gledatelja koji su nakon svega viđenog iskrenim pljeskom ispratili naše igrače na čemu im od srca zahvaljujemo.Strijelci;  T. Jagić (2), Friščić.

Ocjene trenera;   Andreić –, Friščić 8, Vuković 6 (Vinceković od 71. min. 6), Loparić 6,5, D. Jagić 6,5, Gregur 6,5, Ribić 6,5 (Martinčević od 84. min. -), T. Jagić 8 (D. Jerebič od 78. min.-), Božak 8, Vrbanić 5,5 (Vuglač od 65. min. 6), M. Jerebič 5,5 (Kolarek od 46. min 5,5).

U subotu, 04.05. na rasporedu je utakmica s NK Mladost iz Margečana koja se igra na gradskom igralištu s početkom od 17,00 sati.


NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744