Momčad Ivančice 2007. godište druga na jakom turniru u Varaždinu

Među igračima 2007. godišta, nastupila je Ivančica iz Ivanca te u jakoj konkurenciji osvojila drugo mjesto, iza momčadi Varaždin Plavi, a ispred trećeplasiranog Varaždina 08.

Nogometni klub Varaždin je u dvorani Graberje organizirao i proveo 4. Varaždin cup „Volim nogomet“ u kojem su nastupale tri dobne kategorije – 2007., 2009., te 2011. godište.

Ovakvi rezultati ne čude jer se radi o nadarenoj generaciji koja se jednako dobro snalazi iu dvoranama i na travnatom igralištu.

Igralo se u tri skupine, a samo je najbolja momčad ostvarila plasman u razigravanje za pobjednika turnira.

Ivančica je igrala u Skupini B, gdje je pobijedila narančasti tim Varaždina i mađarski Kaposvar, a izgubila od Slobode Škole Nogometa, te se osvajanjem prvog mjesta plasirala u tzv. Triangl završnicu, u kojoj su igrale i momčadi Varaždin Plavi, te Varaždin 08.

Ivančica je s 1:0 pobijedila Varaždin 08, a s istim rezultatom izgubila od Varaždin Plavi, koji je bio bolji od Varaždina 08, te u konačnici osvojila 2. mjesto, za što su njezini igrači i trener Ivica Cikač nagrađeni medaljama.

Za Ivančicu su nastupili: Erik Miletić, Matija Jug, Roko Lončar, Siniša Hrgar, Nikola Ravlić, Erik Bencek, Gabrijel Hojsak, Noa Šešet i Leon Oreški.

O snazi turnira dovoljno govori podatak da su iza Ivančana ostali spomenuti Kaposvar iz Mađarske ili podmladak prvoligaša Slaven Belupa.

Iako, ovakvi rezultati ne čude jer se radi o nadarenoj generaciji, koja je i prošlih godina imala jako dobre rezultate na zimskim malonogometnim turnirima, a također, pružala je kvalitetne igre u prvom dijelu prvenstva Prve hrvatske nogometne lige skupine sjever, gdje je, s nikad boljim rezultatima, polusezonu okončala na šestom mjestu, s 21 osvojenim bodom.

Preuzeto sa portala: eivanec.com


NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744