Pripremne utakmice

Prva pripremna utakmica seniora NK Ivančice

4. NL Čakovec - Varaždin
Prva pripremna utakmica nakon prozivke, ekipa na okupu!

Nogometaši Ivančice odigrali su ovog vikenda u Humu na Sutli svoju prvu pripremnu utakmicu nakon prozivke, na koju se odazvalo 17 igrača seniorsko-juniorske momčadi od ukupno njih 24 koji će igrati u seniorskoj i juniorskoj momčadi. Nakon sjajne nogometne jeseni, koju su nam takvom učinili naši seniori NK Ivančice osvojivši drugo mjesto na tablici 4. NL Čakovec – Varaždin, Ivica Jagetić kao vođa ekipe očekuje da će proljeće donijeti svježinu mladosti i iskustva koja se će se boriti za vrh tablice.

NK Straža snažan je protivnik, koji se natječe u 4. NL središta Zagrebi i u sastavu od prošle godine ima 3 prvoligaška igrača. Utakmicu je Ivančica igrala kombiniranim sastavom seniora i juniora bez trojice standardnih igrača te stoga ne iznenađuje pobjeda NK Straže rezultatom 5:2.

Kada je u pitanju igrački kadar, prijelazni rok još traje, no već sada su u Ivančicu stigla dva pojačanja: Toni Zagoršćak iz NK Varaždina i Zoran Lukavečki kao veliko pojačanje iz austrijskog četvrto ligaša. Gotovo svi igrači iz prethodne sezone ostali su u klubu osim Renata Vrbanića, koji je najavio odlazak.

Zoran Lukavečki bio je član Slobode Tužno kada se natjecala u 3. HNL, Nedelišća i mnogih austrijskih  klubova, standardno je jedan od najboljih malonogometaša iz ovog područja, osvajač ivanečkog turnira 2 puta, finalist kutije šibica, finalist Varaždina i mnogi drugih turnira.

Nakon prve pripremne utakmice, idućeg vikenda na rasporedu je nova pripremna utakmica na domaćem terenu gdje nam u Ivanec dolazi naš domaći klub Mladost iz Margečana.

Dan  Datum Igraju Mjesto Satnica Utakmica
Subota 08.02.2020. NK Straža 5 : 2 NK Ivančica Hum na sutli 15:00 Pripremna
Subota 15.02.2020. NK Ivančica : Mladost Margečan Ivanec 15:00 Pripremna
Subota 22.02.2020. NK Rudar MS : NK Ivančica Mursko Središće 15:00 Pripremna
Subota 29.02.2020. NK Sloboda T : NK Ivančica Tužno 15:00 Pripremna
Subota 07.03.2020. NK Ivančica : Sloga Čakovec Ivanec 15:30 Prvenstvena

Prva prvenstvena utakmica počinje 07.03.2020. u 15:30 sati na domaćem terenu u Ivancu protiv Sloge iz Čakovca.


NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744