U13 Ivančica – Pregrada

U13 Ivančica – Pregrada 14:0 (prijateljska utakmica 13-godišnjaka)

Prijateljska utakmica

13-godišnjaci Ivančice i Pregrade, člana 1. lige Krapinsko zagorskog-nogometnog saveza, u Ivancu su odigrali prijateljsku utakmicu u kojoj su domaćini pobijedili s 14:0, poluvrijeme 5:0.

Leo Habek postigao je 5 golova, Luka Golub, Matija Jug, Ivano Križan i Davor Putarek postigli su po 2 gola, a Ivan Surjak jednog.

Za Ivančicu su igrali Leon Oreški, Sandro Strelec, Roko Lončar, Noa Šešet, Dorian Sambolec, Leo Habek, Luka Golub, Siniša Hrgar, Matija Jug, Luka Baniček, Ivan Surjak, Fran Grđan, Petar Hojsak, Ivano Križan i Davor Putarek, a trener im je Ivica Cikač.


NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744