Prva pripremna utakmica seniora

Prvu utakmicu u sklopu priprema za novu sezonu u 1. ŽNL naša seniorska momčad odigrala je u Humu na Sutli protiv domaćina NK Straža. Na odličnom terenu nekompletna Ivančica ostvarila je pobjedu rezultatom 2-1. Domaćini su poveli već u 3. minuti prekrasnim pogotkom s ruba šesnaesterca i taj se rezultat unatoč laganoj inicijativi naše momčadi nije mijenjao sve do poluvremena. U prvom poluvremenu vrijedi istaknuti izvrstan udarac Gregura s ruba peterca gdje  je izvrsno reagirao domaći vratar koji je spriječio siguran pogodak i šansu Jerebiča koji je s pet metara glavom zamalo promašio vrata domaćina.

U drugom dijelu nakon igračkih i taktičkih promjena, naša je momčad zaigrala puno bolje te su nakon izvrsnih akcija postignuta dva pogotka (Jerebič u 48. min. i D. Jagić u 72. min.) čime su preokrenuli rezultat u našu korist. U tom dijelu utakmice najbolji igrač na terenu bio je domaći vratar koji je bravurozno obranio sjajne udarce D. Jagića dva puta i Jerebiča. Potrebno je istaknuti da je momčad Straže vrlo kvalitetna koja u svojim redovima ima i igrače s prvoligaškim stažem.

NK IVANČICA:  ANDREIĆ, KLAS (od 46. VARGA), FRIŠČIĆ, VUKOVIĆ, VINCEKOVIĆ, GREGUR, ERŠEGOVIĆ, BOCHL (od 46. T. JAGIĆ), RIBIĆ, JEREBIČ, D. JAGIĆ.

Sljedeću pripremnu utakmicu NK Ivančica igra u subotu, 4.8., s početkom od 18.00 sati protiv NK RUDAR iz Mihovljana.


NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744