Upišite djecu i omogućite im zdraviji rast i razvoj!

Upis djece u školu nogometa od 5 godina starosti

NK Ivančica Ivanec
NK Ivančica Ivanec vrši upis djece u školu nogometa svakog utorka i četvrtka od 17 - 18 sati na igralištu u Ivancu. Posebno pozivamo djecu od 5-9 godina te djecu od 12 - 15 godina, da se uključe u školu nogometa jer u tim dobnim skupinama još ima mjesta.

Upišite djecu u školu nogometa već od 5 godina starosti i omogučite svom djetetu zdraviji rast i razvoj.

U školu nogometa trenutno je uključen velik broj djece u dobnim skupinama: U7, U9, U11, U13, U15 i U17, a posebno pozivamo djecu od 5-9 godina te djecu od 12 – 15 godina, da se uključe u školu nogometa te da im nogomet bude sport koji će im doprinjeti njihovom sretnom djetinjstvu te zdravijem rastu i razvoju. Neki od njih kad odrastu, možda zaigraju za Hrvatsku reprezentaciju i ostvare sjajnu karijeru u nogometu.

Škola nogometa NK Ivančice bilježi sjajne rezultate u županijskoj ligi s najmlađim uzrastima te dobre rezultate u najsnažnijoj Hrvatskoj A ligi.

Osiguran je kvalitetan razvoj i školovanje djece u skupinama U7, U9, U11, U13 , U15 i U17 te nastup djece u ligama pod ingerencijom Hrvatskog nogometnog saveza.




NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744