Djeca ivanečke škole nogometa gostovala u Bjelovaru

Stariji pioniri, U-15 NK Ivančice uzeli bod kod snažnog Bjelovara.

U 9. kolu 1. nogometne lige Hrvatskog nogometnog saveza Središta sjever, u Bjelovaru su odigrane utakmice mlađih uzrasta NK Ivančice i domaćina NK Bjelovara.

U susretu dobnog uzrasta U-11 rezultat je bio 4 – 3 za domaćina, a valja spomenuti kako je za našu mladu ekipu dva pogotka postigao Dominik Pavlina, a u strijelce se upisao i Leo Habek.

Mlađi pioniri NK Ivančice, odnosno U-13 izgubili su od snažnih domaćina sa 12 – 0, dok je selekcija U-15 uspjela otrgnuti bod moćnom domaćinu odigravši 3 – 3. Dva pogotka za Ivančicu postigao je Nikola Koren te jednoga Sven Hrgar.

Spomenimo i kako je ivanečki nogometaš Nikola Koren trenutno prvi strijelac lige sa devet postignutih golova.


NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744