BLIŽI SE KRAJ PRIJAVA ZA IVANEC KUP 2024, INTERES NIKAD VEĆI

Nogometni klub Ivančica organizator je malonogometnog turnira Ivanec Kup 2024. koji će se održavati u dvorani Srednje škole u Ivancu 30. prosinca te 05., 06. i 07. siječnja. Za Ivanec kup ove godine vlada iznimno veliki interes pa su tako neka godišta koja će nastupati na ovogodišnjem izdanju turnira već popunjena. Shodno tome prijave za […]

Otkrijte posebne Offertissima akcije i popuste!

Upis djece u školu nogometa

Osiguran je kvalitetan razvoj i nastup djece u ligama pod ingerencijom HNS-a.Upis djece u školu nogometa od 5 godina starosti

NK Ivančica Ivanec vrši upis djece u školu nogometa svakog utorka i četvrtka od 17 – 18 sati na igralištu u Ivancu. Posebno pozivamo djecu od 5-9 godina te djecu od 12 – 15 godina, da se uključe u školu nogometa jer u tim dobnim skupinama još ima mjesta.


Selektivne utakmice u Turčinu (2005. i 2006. godište)

28 igrača 2005. godišta i 35 igrača 2006. godišta!

Otkrijte posebne Offertissima akcije i popuste!

U-8 prednatjecateljiU9 EU Cahmpionship Salzburg 2018 – REZULTATI

Sjajnu atmosferu u Salzburgu stvorili roditelji bodreći svoju djecu! NK Ivančica bila je u skupini sa 5 ekipa: SKN St. Pölten (A), FC Banik Ostrava (CZ), Wacker Burghausen (DE), SV Urfahr (A) i NK Ivančica Ivanec (HR).


Rezultat/raspored U-8 – 1.ekipa :


Rezultat/raspored U-8 – 2.ekipa :

U-10 početnici


Upis djece u školu nogometa od 5 godina starosti

Pozivaju se dječaci od 5 do 14 godina da se uključe u rad Škole nogometa NK Ivančice Ivanec. Razvoj talenta od malih nogu, socijalizacija, razvoj timskog duha kroz igru, jačanje motoričkih sposobnosti, putovanja i stjecanje novih prijateljstva.


Raspored utakmica U-10:U-16/18 juniori


Dođite na promotivni Coerver® Coaching trening za djecu i mlade u Školu nogometa NK Ivančice

Nogometni klub Ivančica domaćin je nogometnoj akademiji za mlade igrače koja promovira Coerver program treninga, kojim se želi unaprijediti razvoj djece u školi nogometa. U sklopu promotivnih treninga, koje provodi Coerver Coaching Hrvatska Sjever, jedan od treninga će se održati 31. srpnja od 10 sati na terenu Nogometnog kluba Ivančica Ivanec, nositelju rada s mladima […]


Raspored utakmica U-16/18:


Veterani


Ivančica najbolja veteranska momčad 16. izdanja turnira u Lepoglavi

Lepoglava – Seniorska momčad Hudek Trgotrans iz Biljevca i veteranska NK Ivančice pobjednici su 16. otvorenog zimskog turnira u malom nogometu „Lepoglava 2020“ koji je u nedjelju navečer završen u Lepoglavi.


Raspored utakmica veterana:

Zahvaljujemo našim sponzorima na ulaganju u našu djecu, mlade i NK Ivančica!


Galerije


Ekipe


U-8 prednatjecatelji – 1. ekipa

U-8 prednatjecatelji – 1. ekipa


U-8 prednatjecatelji – 2. ekipa

U-8 prednatjecatelji – 2. ekipa


U-10 početnici

U-10 početnici


U-12 mlađi pioniri

U-12 mlađi pioniri


U-14 stariji pioniri

U-14 stariji pioniri


U-16/18 kadeti/juniori

U-16/18 kadeti/juniori


Seniori

Seniori


Veterani

Veterani
NK Ivančica Ivanec

NK Ivančica Ivanec je klub čiji temelji sežu od davne 1934. godine. Vrijednosti koje promičemo jesu fizička aktivnost i zdravlje koje postižemo u kontinuiranom radu s djecom i mladima. Danas u svojem trenažnom i igračkom procesu NK Ivančica konstantno ima oko 300 aktivnih igrača, od najmlađih početnika do najstarijih veterana. NK Ivančica je vrlo perspektivna sredina zadovoljnih igrača, roditelja i brojnih simpatizera čija budućnost je osigurana kvalitetnim vodstvom i brigom za sudionike.


Kontaktirajte nas

+385 98 200 744